Protool

Professionals zoals u kennen en waarderen de beproefde kwaliteit van hun Protool producten – betrouwbaar bij zware toepassingen, extreem krachtig en duurzaam in het continubedrijf. Al sinds tientallen jaren wordt de unieke en absolute precisie en de maximale functionaliteit bij de producten van Festool minstens zozeer gewaardeerd.

Waarom profiteert u dan niet van de voordelen van beide merken? Gaat niet? Vanaf nu wel!
Want oranje wordt groen, Protool wordt Festool. Het beste gereedschap van Protool vindt u nu in het nieuwe groene design van Festool. Veel wordt hierdoor voor u eenvoudiger. Want u krijgt nu alles wat u voor uw werk nodig heeft uit één hand, in een nooit vertoonde product- en systeemdiversiteit – van het grove tot het fijne werk, van saneren tot polijsten, van machine tot service.

Hartelijk welkom in de nieuwe, grote wereld van Festool!

Wat verandert er voor het Protool gereedschap dat ik al heb? Heel eenvoudig – niets!


Zelfs het beste elektrisch gereedschap heeft onderhoud en service nodig en daar zijn wij natuurlijk goed van op de hoogte. Voor onderdelen en keuring volgens NEN3140 kunt u vertrouwen op onze ruime ervaring en vakkundigheid.

Leveringsvoorwaarden

Door ons geleverde onderdelen zijn nieuw en origineel. Om nieuw en ongebruikt te kunnen garanderen is terug brengen/verzenden van onderdelen niet mogelijk. Wij moeten U, volgens de wettelijke voorschriften, vooraf informeren dat er voor levering van onderdelen geen zogenaamd ‘bedenktijdrecht’ na levering geldt.

Voor het opgeven van de gewenste onderdelen bent u verantwoordelijk. Mocht u twijfelen of heeft u een vraag over een onderdeel, dan is het mogelijk om via ons E-mail adres schaaptools@gmail.com hierover informatie aan te vragen.

Combi-hamerboormachine CHP 26 PLUS - 779100
Combi-hamerboormachine CHP 45 MAX - 763708
Haakse slijpmachine AGP 125 - 12 D - 639077
Klopboormachine PDP 24-2 EAQ - 639091