Starmix

Made in Germany garandeert toonaangevende technologie en de allerbeste kwaliteit.

De Starmix zuigertechnologie.

Starmix professionele zuigers zetten van oudsher technologische maatstaven door innovatieve constructieprincipes en intelligente oplossingen in detail. Ze overtuigen door functionaliteit en levensduur – dankzij de consequent omgezette kwaliteitfilosofie “Made in Germany”.

De producten worden in het Schwabische Reichenbach, bij Stuttgart, ontwikkeld en geproduceerd en ondergaan meervoudige strenge kwaliteitscontroles volgens de internationale norm. Alle leveranciers worden regelmatig gecontroleerd, een onderdelencontrole volgt bij de goedereningang en bij de productieafdeling. Tenslotte worden alle apparaten aan een 100% veiligheids- en kwaliteits-check onderworpen.

Dit pictogram staat voor het VERPLICHT gebruik van stofzuigers op de werkplek in de bouw.

In het jaarplan Inspectie SZW 2018 staat dat De Inspectie SZW* gaat controleren of uitvoerders en vakmensen zich houden aan de regels voor blootstelling aan gevaarlijke stoffen (Bron: Jaarplan Inspectie SZW 2018)

Om de blootstelling aan kankerverwekkende stoffen op de werkplek te minimaliseren is het gebruik van stofzuigers noodzakelijk. Bij juist gebruik kunnen de blootstellingen tot 1400 maal (houtbewerking) en tot 8.000 maal (bewerking beton-kalkzandsteen) worden verminderd.

TNO heeft een pictogram stofzuiger ontwikkeld. Dit pictogram staat voor het VERPLICHT gebruik van stofzuigers op de werkplek in de bouw. Op gelijke voet met de verplichtingen voor gehoorbescherming, gebruik helmen, handschoenen, veiligheidsschoenen e.a.

TNO gaat dit pictogram stofzuiger verspreiden via stickers naar producenten gereedschappen-stofzuigers, aannemers en alle andere belangstellenden. Samen kunnen we het verschil maken. Oplossingen zijn beschikbaar. Het is slechts een kwestie van DOEN !

* De Inspectie SZW is de toezichthouder op het terrein van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dat toezicht is gericht op de naleving van de wet- en regelgeving over arbeidsomstandigheden, de arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en het sociale zekerheidsstelsel.

Stofzuiger ISC L-1425 Basic met toebehoren set EHP | 018676
Stofzuiger ISC L-1425 Basic met toebehoren set EHP | 018676
688,50 475,00 incl. BTW
392,56 (excl. btw)
direct leverbaar
meer info...

Stofzuiger ISC L-1625 Premium met toebehoren set EWSR | 019116
Stofzuiger ISC L-1625 Premium met toebehoren set EWSR | 019116
882,10 575,00 incl. BTW
475,20 (excl. btw)
Binnenkort leverbaar
meer info...