Reparatie en onderhoud

REPARATIE EN ONDERHOUD

Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtende delen moeten af en toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaat ook wel eens stuk. Indien Uw machine onderhoud of reparatie nodig heeft, dan laten wij U ook graag zien dat U qua service het juiste adres heeft gekozen.

SERVICE

Onze technische dienst, snel, vakkundig en zeer servicegericht, houdt U in bedrijf. Problemen met Uw machine, hulpstuk of accessoire? Wij zijn er op gericht om U weer zo snel mogelijk “in bedrijf” te krijgen. Uw probleem betekent onze kans.

GARANTIE REPARATIES

Binnen de GARANTIE periode, is de reparatie volledig gratis, inclusief onderdelen en werkuren.

ONDERDELEN

Alle door onze werkplaats gebruikte en in onze winkel verkochte onderdelen voor Uw reparatie zijn originele onderdelen. Hiermee stemmen wij de reparatie onderdelen optimaal op elkaar af, waardoor geringe slijtage en lange levensduur Uw machine ten goede komt.

SERVICE INFORMATIE SYSTEEM ( SIS )

Ons Service Informatie Systeem bestaat o.a. uit een database van de door ons gevoerde merken. Alle informatie met betrekking tot de aangeboden machine is snel op explosietekening en onderdelenlijst op te zoeken. Hierdoor is een snelle prijsopgaaf en levering van het juiste onderdeel mogelijk.

Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
meer info...